Guan Yin Lineage Blessing

Guan Yin Lineage Blessing

Omschrijving

Quan Yin heeft duizend handen duizend ogen

De ogen waarmee ze het lijden van de mensheid kan zien, en de duizend handen waarmee ze meer dan duizend ziektes kan helen. Met behulp van de Fa Qi’s die ze in iedere hand draagt. Quan Yin is een Bodhisattva zij heeft een belofte gedaan dat zij de mensheid zal dienen totdat alle zielen verlicht zijn. Dat ze pas daarna verlichting tot Boeddha zal bereiken.

Quan Yin Lineage holder is iemand die zich bekwaamt heeft om Quan Yin te ondersteunen met haar missie.

De rol van een Quan Yin lineage Holder is het dienen van de mensheid, waarmee wordt bedoeld dat zij de wijsheid, kennis van praktische technieken van Quan Yin en Master Sha doorgeeft met als doel om anderen te verlichten in hun ziektes en helpen gezonder en gelukkiger te worden.

Als Quan Yin Lineage holder hebben wij de mogelijkheid gekregen om blessings/kruinchakra blessings te mogen geven met behulp van de duizend handen van Quan Yin.

werkwijze

We gaan in gesprek en gaan samen kijken via de 5 elementen leer, waar de klachten vandaan komen. Waar loop je tegen aan en waar zou je verandering in willen zien. We gaan na via onze gidsen wat voor jou de bedoeling is rondom het ontvangen van Quan Yin Healing. Ook gaan we na of er meer nodig is . Het komt soms voor dat je meer nodig heb. Alles gebeurt in overleg.

We houden daarna graag contact met jou, om te kijken hoe het met je gaat.

uitwisseling.

Er staat een vaste prijs voor een Quan Yin healing. Toch willen we iedereen een kans geven. En vragen we altijd onze gidsen wat gepast en toe gestaan is. Dit kan dus verschillen en dit heeft te maken met hoe jij er in staat maar ook met het karma (de grote van jou uitdagingen) wat jij met je mee draagt.

Huiswerk

Wij vragen eigenlijk altijd iedereen om zicht te verbinden met vergeving. Alle blokkades starten met negatieve gedachtes of negatief Karma. Karma is alle positieve en Negatieve acties die jij hebt gedaan in dit leven en in al je vorige leven. Maar ook het karma van je voorouders draag jij voor 50 % met je mee. Vandaar dat het soms moeilijk is om te begrijpen waarom je ziek bent of arm of uit balans. Vergeving met alle zielen die hier mee te maken hebben in dit leven of in vorige levens helpt jou, ook al weet je niet wat er pressies gebeurt is. Helpt het jou om voor een deel je eigen karma te verlichten. Dit is zelf healing.