Tao Calligraphy Healing

Tao Calligraphy Healing

omschrijving

Tao Kalligrafie is een manier van schrijven. Tao Kalligrafie is een unieke vorm gecreëerd door Master Zhi Gang Sha in 2012. Het is niet alleen kunst maar heeft ook de helende kracht van Tao. Het is een eenheidsschrift dus in een lijn geschreven woord met de frequentie en vibratie van Tao.

Door het volgen van de lijnen met je Handen en heupen ontvang je Healing voor jouw ziel, geest en lichaam. Deze healing methode is een van de krachtigste heling nu op moeder aarde.

wie

Johan en Marieke zijn beide actief met deze Methode.

werkwijze

We gaan in gesprek en gaan kijken via de 5 elementen leer, waar de klachten vandaan komen en waar je tegen aan loopt. We gaan na via onze gidsen wat voor jou de bedoeling is rondom kalligrafie healing.

Deze healing methode is een methode die iedereen zelf kan toepassen. Wij laten jou zien hoe je werkt en begeleiden jou in deze methode.

Er is kans dat je zelf een kalligrafie kaart van 35 euro moet aanschaffen als je zelf thuis de healing wilt gaan doen. Er zijn ook boeken verkrijgbaar met kalligrafieën.

De boeken zijn een aanrader vooral de Soul Healing Miracles boeken zijn inclusief meerder kalligrafieën. Dit boek is overigens ook in het Nederlands verkrijgbaar.

We houden daarna graag contact met jou, om te kijken hoe het met je gaat.

uitwisseling

Er staat een vaste prijs voor kalligrafie heling. Toch willen we iedereen een kans geven. En vragen we altijd onze gidsen wat gepast en toegestaan is. Dit kan dus verschillen en dit heeft te maken met hoe jij er in staat maar ook met het karma (De grote van jou uitdagingen) wat jij met je mee draagt.

huiswerk

Wij vragen eigenlijk altijd iedereen om zicht te verbinden met vergeving. Alle blokkades starten met negatieve gedachtes of negatief Karma. Karma is alle positieve en Negatieve acties die jij en of je voorouders gedaan hebben in dit leven en in al je vorige levens. Vandaar dat het soms moeilijk is om te begrijpen waarom je ziek bent of arm of uit balans. Vergeving met alle zielen die hier mee te maken hebben in dit leven of in vorige levens helpt jou, ook al weet je niet wat er pressies gebeurt is, helpt het jou om voor een deel je eigen karma te verlichten. Dit is zelf healing !.