Tao Hands Blessing

Tao Hands Blessing

Omschrijving

Tao Hands Blessing is een speciale spirituele transmissie dat de frequentie en vibratie van Tao liefde, licht, vergeving en meer brengt waardoor er healing van blokkades in ziel, hart, geest en lichaam kan plaatsvinden.

Wie

Johan en Marieke zijn beide gecertificeerd Tao Hands Practicioner ®.

Werkwijze

We gaan in gesprek en gaan kijken via de 5 elementen leer. waar de klachten vandaan komen. Waar loop je tegen aan. We gaan na via onze gidsen wat voor jou de bedoeling is rondom het ontvangen van Tao Handen. Ook gaan we na of er meer nodig is . Het komt soms voor dat je meer nodig heb. Dan kunnen we je meerdere dagen Tao Handen op afstand aanbieden. Dit gaat allemaal in overleg. We houden daarna graag contact met jou, om te kijken hoe het met je gaat.

Uitwisseling

Er staat een vaste prijs voor een Tao Handen Blessing. Toch willen we iedereen een kans geven. En vragen we altijd onze gidsen wat gepast en toe gestaan is. Dit kan dus verschillen en dit heeft te maken met hoe jij er in staat maar ook met het karma (de grote van de uitdaging) wat jij met je mee draagt.

Huiswerk

Wij vragen eigenlijk altijd iedereen om zicht te verbinden met vergeving. Alle blokkades starten met negatieve gedachtes of negatief Karma. Karma is alle positieve en Negatieve acties die jij en of je voorouders hebt gedaan in dit leven en in al je vorige leven. Vandaar dat het soms moeilijk is om te begrijpen waarom je ziek bent of arm of uit balans. Vergeving met alle zielen die hier mee te maken hebben in dit leven of in vorige levens helpt jou, ook al weet je niet wat er pressies gebeurt is. Helpt het jou om voor een deel je eigen karma te verlichten. Dit is zelf healing.