Geïnspireerd Zeilen

Geïnspireerd Zeilen

Een dag van verbinden, inspireren en diepe genezing (max 2 personen)

Ben jij er aan toe om dieper te gaan? Maar dan op een ontspannen en toch actieve manier? Loop jij tegen dingen aan en wil je graag helder krijgen welke richting jij op mag gaan? Kom dan een dagje geïnspireerd zeilen.

Op deze dag gaan wij in verbinding met elkaar, met onze gidsen en onze hemelse begeleiders, met het water, de boot, de wind, de zon en de natuur. En gaan wij ons openstellen voor antwoorden van binnenuit.

Geen of weinig ervaring met zeilen? Geen probleem! Je gaat op pad met een ervaren zeiler die je snel wegwijs maakt met het zeilen. En die, als je het leuk vind, je ook aan het ‘werk’ zet.

Nog weinig of geen ervaring met gidsen, hemelse teams, healing of spiritualiteit? Geen probleem! Je gaat op pad met een ervaren gids.

Activiteit
Kennismaken, afstemmen met koffie / thee
Boot verkennen en klaarmaken voor vertrek
Zeilen, ontspannen praten over de vraagstukken die spelen
Aanmeren bij een eiland
Lunch
Consult, Flow en Tao Hands Healing
Klaarmaken voor vertrek
Terug zeilen naar de haven
Napraten en afsluiten
Programma

Tijdens het zeilen en tijdens het consult zullen we dieper ingaan op de uitdagingen of vragen die er liggen. Wij maken gebruik van de vele methoden en autorisaties die wij hebben ontvangen via de Tao Acadamy van Master Sha, een Tao Master die heeft mogen bijdragen aan het gelukkiger en gezonder maken van vele mensen. Neem gerust een kijkje bij de vele video testimonials om de kracht van de methoden te kunnen ontdekken.

PersonenUitwisseling
1€ 180
2€ 320
Uitwisseling, inclusief koffie / thee, lunch, Flow en Tao Hands Healing

Geïnteresseerd? Vol vragen? Neem dan contact met ons op: info@soulhealer.nl.